Reserveer eenvoudig en snel online

Na ontvangst van uw reservatie sturen we u een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Uw reservatie aanpassen kan door het aanklikken van de link in de bevestigingsmail.

Voor reservaties vanaf 8 personen kan u ons contacteren:
info@hertog-jan.com

 

PRIVACY EN DATABEHEER

Deze pagina werd aangepast op 24 mei 2018

 

Kalon bvba – Hertog Jan respecteren de privacy van alle gebruikers op onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming en uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

U kan ons op elk moment contacteren om inzicht te krijgen in de data die we over u bijhouden en met vragen over het verwijderen van uw data uit onze bestanden. Het behandelen van een verzoek neemt een tweetal weken in beslag en kan u indienen met een email verzoek via shop@hertog-jan.com

Data beveiliging

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van beveiligde verbindingen. Intern volgen wij een aantal processen bij het verwerken van data waardoor misbruik moet vermeden kunnen worden.

De voorzorgsmaatregelen die wij nemen bevatten:

  • Gebruik van SSL encryption voor gevoelige data
  • Gebruik van SSL encryption op al onze websites en online software
  • Alle toegang tot informatie is beschermd door het gebruik van paswoorden en/of SSO sleutels
  • Restricties op de toegangkelijkheid van data op basis van locatie

Niettegenstaande wij uitgebreide voorzorgsmaatregelen nemen om alle vertrouwelijke informatie te beschermen kunnen wij de veiligheid van data opgeslagen door derde partijen niet garanderen.

Cookies – Wat we bijhouden over uw bezoek aan onze website

Wij vragen uw toestemming telkens wij persoonlijke informatie opslaan. Uw unieke identificeerbare cookies worden wettelijk beschouwd als persoonlijke informatie en dus hebben wij besloten om deze niet langer automatisch op te slaan bij een bezoek aan onze website. Ook IP addressen worden beschouwd als persoonlijke informatie en worden niet opgeslagen. Wij maken geen gebruik van analytics of tracking software.

Wij geven geen enkele informatie door aan derde partijen die verbonden zijn aan of gebruik maken van (online) advertenties of publiciteit.

Emails

Het is mogelijk dat we u emails sturen ivm onze diensten (zoals bv notificaties voor facturen of bestellingen) of marketing communicatie waarvoor u zich heeft ingeschreven. U kan zich op elk moment uitschrijven via de “uitschrijven” functionaliteit onderaan onze emails/nieuwsbrieven of door ons een email te sturen naar info@hertog-jan.com

Indien u klant bent bij ons of u heeft er voor gekozen om u in te schrijven op onze nieuwsbrief en emails is het mogelijk dat we de door u verleende informatie samenvoegen met analytics data verzameld tijdens een bezoek aan onze webwinkel. Wij analyseren data van de bezoekers aan onze webwinkel om een beter beeld te krijgen van onze webwinkel bezoekers.

Wij geven geen enkele informatie door aan derde partijen die verbonden zijn aan of gebruik maken van (online) advertenties of publiciteit.

Mailchimp Emailmarketing data

Hertog Jan gebruikt deze dienst voor het opslaan en beheren van e-mailmarketing data in een beveiligde en paswoord beschermde omgeving. Wij hebben vertrouwen in de beveiliging van deze dienst die gebruikt wordt door meer dan 200 000 bedrijven wereldwijd.

Meer informatie over beveiliging en databeheer kan u hier terugvinden.

U kan uw persoonlijke instellingen aanpassen of uitschrijven wanneer u dit wil via de link in de footer van onze nieuwsbrieven of op deze landingspagina.