Reserveer eenvoudig en snel online

Na ontvangst van uw reservatie sturen we u een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Uw reservatie aanpassen kan door het aanklikken van de link in de bevestigingsmail.

Voor reservaties vanaf 8 personen kan u ons contacteren:
info@hertog-jan.com

 

22 december 2018

Misschien las je het al in de krant of op sociale media: 22 december 2018 is de laatste dag dat wij samen met ons team voor de allerlaatste keer onze gasten in Hertog Jan gaan verwennen.
We beseffen meer dan wie ook dat Hertog Jan zonder jullie nooit zou zijn wat het vandaag is en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

We hebben altijd gedroomd: eerst wilden we een eigen zaak, daarna 1 ster, nog later droomden we van 3 sterren en van een “echt restaurant” met internationale uitstraling…Onze grootste droom is steeds geweest om met Hertog Jan op een hoogtepunt in onze carrière te stoppen.

Dit is niet het einde, maar een nieuw begin. We zitten vol frisse ideeën, zijn creatiever dan ooit en staan energiek te popelen om een nieuw verhaal te schrijven. Op de eerste plaats willen we L.E.S.S. verder uitbouwen. Bovendien zeggen we de topgastronomie zeker geen vaarwel. Integendeel zelfs, we denken dat we ons niveau nog kunnen overstijgen en dromen opnieuw van een plaats waar we nu en dan nog eens het beste van onszelf kunnen geven. Maar niet in de traditionele setting van een restaurant en enkel op de momenten dat wij er zin in hebben.

Sinds 2002 hebben we telkens opnieuw onze grenzen verlegd en zijn we samen met ons team elke dag tot het uiterste gegaan om Hertog Jan tot zijn huidig niveau te brengen. We beleefden unieke momenten, ontmoetten inspirerende mensen maar we hebben ook veel gemist en opgegeven.
We willen graag, zo nu en dan, eens genieten van kleine dingen: de kinderen ophalen aan school, ‘s avonds met zijn allen samen eten, wat meer tijd om te tennissen…We verlangen enorm naar de flexibiliteit om onze agenda en ons werk anders te gaan organiseren.

Het is een emotioneel moment waarbij we jullie in ons hart dragen.
Tot snel en dan klinken we samen op de toekomst!

Gert & Joachim